måndag 18 november 2013

Nio intensiva dagar

Nio dagars julmarknad är över.
Det tog på krafterna.
I dag gör jag inte mer än jag måste.
 
 
Ett litet tips.
En del av mina ljusmodeller kan du fortsätta använda trots
att de brunnit ner.
Kan bli en jättefin ljuslykta.
Så i med ett värmeljus och njut lite till.
 
 
 

14 kommentarer:

 1. Åh vilket bra tips!! Härligt med en lugn och skön dag efter intensiva dagar!

  KRam

  SvaraRadera
 2. Så smart med värmeljuset! Tycker inte det är kul att slänga ljus som det är massa stearin kvar i, jag brukar vilja använda upp allt (vad det än handlar om) så det här var ju ett perfekt tips!

  SvaraRadera
 3. Känns skönt att höra. Nu ska läsa vidare på det jag fick. Maken är livrädd att tända det då jag skriker, "spara" varje gång. Haha!
  Vila dej nu. Det är ett tag kvar till jul.
  /P

  SvaraRadera
 4. Kan förstå det. Vila nu.

  Kram N

  SvaraRadera
 5. Jag brukar "njuta vidare" när det är ett vackert ljus som fortfarande är vackert. Det är nog ett småländskt tänk. ;)
  Det är skönt när man kan "vila sig i form" efter en intensiv period. Har du flera mässor eller annat inför julen där du och dina ljus ska delta?

  SvaraRadera
 6. Men vilken kul upplevelse du måste ha haft! Men nu förstår jag att du är trött. Vilken kul ide med att spara ljusen ett tag och sätta värme ljus i!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Så skönt att det gick bra för dig på Huseby. Själv har jag inte vågat mig ut på någon stormarknad. Vad jag har hört så är det ju väldigt dyrt att ställa ut där och sedan kostar ju resorna alt. övernattning och mat också pengar, vilket man ska ta med i beräkningen. Fast å andra sidan kanske man säljer mer där........ Du undrade om om marknaderna jag ska stå på är dyra? Det kostar väl ett par hundra skulle jag tro. I Bodafors brukar det bli fullt snabbt men kan du tänka dig att stå ute finns det säkert platser kvar. Hör av dig om du vill komma så kan förmedla kontakter. Det vore ju jätte kul om du kom med dina fina ljus.
  Kram Elisabeth

  SvaraRadera
 8. Så skönt att det gick bra för dig på Huseby. Själv har jag inte vågat mig ut på någon stormarknad. Vad jag har hört så är det ju väldigt dyrt att ställa ut där och sedan kostar ju resorna alt. övernattning och mat också pengar, vilket man ska ta med i beräkningen. Fast å andra sidan kanske man säljer mer där........ Du undrade om om marknaderna jag ska stå på är dyra? Det kostar väl ett par hundra skulle jag tro. I Bodafors brukar det bli fullt snabbt men kan du tänka dig att stå ute finns det säkert platser kvar. Hör av dig om du vill komma så kan förmedla kontakter. Det vore ju jätte kul om du kom med dina fina ljus.
  Kram Elisabeth

  SvaraRadera
 9. Tycker du gör rätt i att bara vara och ta det lugnt! Hoppas att du haft trevliga intensiva dagar!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 10. Toppenidé! Förstår att du är trött nu så var rädd om dig och vila en stund.

  Vill du nå ut med dina ljus ända upp i Dalarna så finns i vår by en väldigt välbesökt marknad höst, vår och sommar ;P

  Kram!

  SvaraRadera
 11. Kan tänka mig att det var jobbigt. Många människor var där. Och jag är så ledsen för att jag inte fick en chans att träffa dig, men ibland rår man inte över saker.
  Köpte i alla fall ett pyramidljus och ett torn av dig, har inte vågat tända dom än, tänkte jag skulle ha det till jul, haha.
  Hoppas allt är bra med dig annars.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 12. Så roligt att det gått så bra för dig på julmarknaden. Du gör fantastiska ljus och vilken bra idé sen att sätta ett värmeljus i och förlänga det vackra.

  Önskar dig en härlig återhämtningstid
  kram
  Annie

  SvaraRadera
 13. Så himla roligt att det går bra för dig, och det är ju inte så konstigt för du är så duktig <3

  Kram!

  SvaraRadera