tisdag 7 januari 2014

Längtan efter nytt

Jag går här och plockar ner julen, skönt att man inte tog fram så mycket.
Får alltid en längtan efter något nytt efter jul.
Som nya lampor till exempel.
 
 
Vi tog en sväng till Värnamo i går och där såg jag dem.
Lamporna jag ville ha.
 
 
En i varje fönster i vardagsrummet.
Roligt med lite nytt!
 
 


18 kommentarer:

 1. Snygga är dom! Och jag håller med om att det är roligt med lite nytt=))

  Och tack för dina frågor, speciellt den om barn. Det är ofta sånt som folk undrar men inte törs fråga av någon anledning.
  Jag är glad att du ställde den!

  SvaraRadera
 2. snygga... just nya lampor är jag också sugen på iår. Så jag flyttade upp nerelamporna, och ner uppelamporna (ja, du fattar). Klart billigaste sättet att göra om på, och mannen blir nöjd då :-)

  SvaraRadera
 3. Härligt med något nytt! Hos oss har det flyttat in lite grönt på fönsterkarmen och säsongens första tulpanbukett.

  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 4. Superfina, passar bra i dina fönster.
  Ha en fin dag.
  Kramar =)

  SvaraRadera
 5. Ja det känns alltid rätt att förnya efter jul och nyår!
  Riktigt snygga lampor!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Eftersom vi inte firade julen hemma i år har vi inte haft mer än adventspynt framme, det känns ju skönt nu när man slipper plocka undan julpyntet ;) men det lilla pynt vi har får vara kvar veckan ut och det är just i fönstren man tycker det blir mörkt och tråkigt när ljusstakarna plockas ner, så visst är det kul att kunna hänga upp nya fina lampor i fönstren, och de du hittat var ju riktigt snygga :)

  // Birgitta

  SvaraRadera
 7. Jag shoppade nytt i butik i går och nu kliar det i klickfingret efter att få klicka hem ännu mer :)

  SvaraRadera
 8. Såå snygga lampor! Jag får alltid samma tomhetskänslan var gång jag plockar ner julsakerna, trots att de bara är uppe ett så kort tag. Vi köpte nya fönsterlampor precis innan jul, så de har vi knappt hunnit ha uppe, men de får komma upp igen till helgen, då ljusstakarna ryker:) Kram

  SvaraRadera
 9. Jättefina! Det känns alltid som en nystart när julpyntet åker ner, och jag vill också ha ljust, fräscht och nytt!

  SvaraRadera
 10. Ja visst är det härligt med nya saker, eller second hand som är nya för en annan :) Lamporna var jättefina!
  Sköt om dig!
  Kramen

  SvaraRadera
 11. Ohh jättesnygga lampor =D. Ja har också tagit ut julen, nu var jag trött på allt rött =D

  SvaraRadera
 12. Lampor har jag haft en stor förkärlek för genom åren men jag har lugnat ner mig lite på "köpa-fronten". Brukar byta med det jag har i gömmorna då blir det som nytt, då jag inte har sett det på ett tag.
  Dina nya var riktigt fina.

  SvaraRadera
 13. Nu är julen helt utstädad här bara några ljusstakar kvar som ska bort i morgon, härligt! Vilka fina lampor du hittade, alltid kul med nytt på våren. Ska prova ditt recept på kringlor till helgen, tack!
  Kram

  SvaraRadera
 14. Jag var ansvarig för en lampaffär en gång...jisses så tiden går! Över 10 år sen, när jag tänker efter. Hur som, just efter jul såldes massor av fönsterlampor. Lite roligt för, vart tar de gamla vägen? Men just när man tagit ber stjärnan eller staken, blir det ju så mörkt.
  /P

  SvaraRadera
 15. Så otroligt fina! Jag längtar också alltid efter lampor när jag har plockat bort julen. Blir så mörkt utan husets alla adventsljusstakar och adventsstjärnor. Kramar Liza

  SvaraRadera
 16. Jättefina!! Just ljuset är ju svårast att vänja sig av med efter jul tycker jag och lampor är ju så härligt! Nu kommer jag mig för att tända fler ljus hemma och jag känner alltid en ökad lust att köpa nya blommor. Funderar på att göra slag i saken och sätta lite mer grönt i fönstren men jag drar mig lite... jag är ju så ofantligt dålig på att vattna dem! Tror det är ett handikapp jag har... får jobba på det ;o)

  Ha det gott!
  Kram!

  SvaraRadera
 17. Det är alltid roligt med lite nytt - själva har vi inte mindre än 5 lådor med nya lampor stående i hallen i det nya huset som väntar på att sättas upp :-)

  Ha en fin fredag! Kram

  SvaraRadera