måndag 4 februari 2013

En vanlig måndag

Dagen gryr och här är det bara jag som är vaken än så länge.
Det gillar jag, att vara uppe innan alla de andra.
Jag gick och lade mig runt kl 22 i går, tidigt för att vara mig, så nu är jag utsövd och vill inte ligga kvar i sängen mer.
Dags att ta tag i denna härliga dag.
 
 
Planerna för idag är att jag ska först och främst träna. Hinner jag, så ska jag tillverka fler ljus. Måste fylla på lagret för jag ska förhoppningsvis vara med på en utställning i vår/sommar där besökarna även får handla om de vill, så därför gäller det att ladda upp.
Väldigt spännande och roligt förstås!
 
 
Och så ska alla djuren ha sin dagliga tillsyn, som alltid, varje dag.
Älskar att pyssla och ta hand om dem.
 
I kväll blir det som vanligt simskola och senare kvällsmat hos mormor.
Alltså en vanlig skön måndag hos oss.

12 kommentarer:

 1. Så mysigt med kaniner ju! Vi har planer på att skaffa två honor till våren och sen så smått börja med hobbyuppfödning igen. Det är ju så roligt.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Kikar in och önskar dig en fin dag. Mysigt med kaniner!:)

  Kraam Izabell

  SvaraRadera
 3. Så mysigt att pyssla med djuren! Vilken bamse-kanin!

  SvaraRadera
 4. Så fina ljus du gör :) Jag är nu på din blogg sedan ett par veckor tillbaka. njuter av att se allt fint ni pysslar med :) Förr pysslade jag enormt mycket, men efter en bilolycka 1999 kan jag inte längre "titta ner" och därmed inte heller pyssla. En liten sorg som alltid kommer finnas där ... Samtidigt finns det väldigt mycket annat jag KAN göra, så det är där fokus får ligga :)
  Ha en jättefin dag,
  Kram Lina

  SvaraRadera
 5. Ohh massa mysiga vardagsbestyr, samt ohh ljusen är ju så fina =D
  kramar

  SvaraRadera
 6. Fina ljus och det låter som en bra måndag :) Här har det varit jobb och skolan, nu blir det träning för tjejerna och jag ska baka och kanske hinna träna.

  SvaraRadera
 7. Hejsan!

  Vilka fina ljus du gör!! :-)

  Jag kom inte heller i säng förrän vid 22-tiden igår (tittade på sista avsnittet av "En pilgrims död" - jag brukar inte följa tv-serier, men den var ett undantag! :-D). Hur som helst var det alldeles för sent för mej - har känt mej som en zoombie hela dagen... 8-X Blev ju inte många timmars sömn natten dessförinnan heller, eftersom födelsedagsfirandet pågick till långt in på småtimmarna. Märks att man INTE är 20 längre... <:-) Hm!

  SvaraRadera
 8. Han ser så härligt ut, din stora fina kanin!
  Mina tjejer vill gärna ha kaniner, vars en såklart. Vi har haft kaniner tidigare, men då utekaniner eftersom tjejernas pappa är allergisk. Men nu är det ju bara vi tjejer kvar hemma och då skulle vi kunna ha kaniner inomhus. Helst skulle de vilja ha en katt (eller häst!) men tyvärr är jag allergisk mot katter, annars hade jag supergärna haft en. Däremot så funkar kaniner. Men vad säger du, som är expert. Jag har som sagt haft kaniner förr och jag vet ju hur det är, ibland får man en som är lugn och fin och ibland har man otur och det blir inte ritkigt bra. Ska man köpa hos djuraffär eller hos en privat uppfödare? Det är dvärgkaniner vi är ute efter. Är de alltid sådär spralliga eller kan man faktiskt få dem riktigt lugna?
  Kram och tack! :)

  SvaraRadera
 9. Vilket härligt kaninmys! Vi har haft kaniner två gånger om, det har varit min dotter som varit "ägare" - i typ två dagar och sedan då det kom besökare. ;) Men jag blir alltid "frälst" då det gäller djur och kan inte göra mig av med dem! En av dem dog och den andra ville en annan kompis ta över som hade stall så det fick bli så.

  Jag b o r d e gå och lägga mig vid 22 varje kväll men se min klocka går så hiskeligt snabbt just på kvällskvisten.

  SvaraRadera
 10. Morgonstund har guld i mund :).
  Skönt att sova tidigt ibland.
  Kramar

  SvaraRadera
 11. Men vilka fina ljus du gör!!!

  Hoppas du fick en fin måndag:-)

  SV: Jag vet inte riktigt var jag skulle vilja bo:-) I stan...tror jag och ett sommarhus vid havet. Det är min dröm:-) Och så håller jag mig i skåne. Möjligen stockholm!

  Kram cecce

  SvaraRadera
 12. Gillar verkligen dina ljus. Mysig bild med kaninen. Är det en Belgisk Jätte?
  Ställer du ut din kaniner?
  /P
  http://pernillaochpuma.blogg.se

  SvaraRadera