torsdag 21 februari 2013

Fått mycket gjort

Denna dagen har jag haft fullt upp och fått en hel del gjort.
Tränade först och sedan ringde jag en massa samtal. Ett av dem var till lokaltidningen där jag bokade in en annons om nyöppning av min fotvårdsklinik. Den kommer in på onsdag.
 
 
Våren har varit här i dag och hälsat på, så vi har passat på att vara ute i stort sett hela eftermiddagen. Det hördes hur det droppade från istapparna och det var så himla skönt ute.
 
 
 Jag gjorde rent inne hos kaninerna. De har gått tillsammans i snart två veckor, så nu hoppas jag de har fått till det så det kommer lite bebisar om några veckor.
 
 


12 kommentarer:

 1. Å vad spännande med både tidningsartikel, nyöppning och sist med inte minst kaninbebisar att vänta. Sånt är ju så spännande.
  Jag funderar på att börja föda upp igen, men kan inte bestämma mig för att satsa på blandrasiga sällskapskaniner eller rasrena?!
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Ibland behöver man ta tag i det där lite mindre roliga sakerna och ringa runt, fylla i blanketter mm mm fast din fotvårdsklinik är ju såklart jättekul att du ska starta..
  Här har jag ens inte stoppat huvudet utanför dörren idag, blåst så mycket och nu på kvällen känner man att man inte varit ute, jag blir slö!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Idag var det bara kändisar i tidningarna som damp ner hemma hos mig... Sambon hade krönika i smp och så fick vi succé så jag fick läsa din artikel:)

  SvaraRadera
 4. Härligt med lite vår i luften! Här på Gotland har det varit snö i luften hela eftermiddagen...suck! Nu vill jag ha vår!! :)

  SvaraRadera
 5. Spännande med bebisar!
  Vår kanin fick visa sina manliga konster i fjol men det blev inga bebisar.
  Matte till honan har inte hört av sig så hon hittade nog någon annan. Han är ju en vit Hermelin med blå ögon. Det finns inte så väldigt gott om dem.
  /P
  http://pernillaochpuma.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Vi vill också ha vår! Kanske kan börja hoppas nu, när den är i Småland :-)

  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 7. Ja idag har det verkligen varit en skön dag! Hoppas hoppas våren kommer snart! Kram :) Lycka till med nyöppningen av salongen. Hoppas annonsen ger bra utdelning. Kram

  SvaraRadera
 8. Kaniner brukar få till det, lite för snabbt ibland. För några år sedan fick vi kaninungar oplanerat. De hann liksom para sig i farten fast de inte bodde tillsammans...Men det är väldigt mysigt och gulligt med kaninungar!

  SvaraRadera
 9. Ohh spännande, nu är det verkligen på gång, härligt att varit effektiv också =D

  SvaraRadera
 10. Skönt med dagar när man får mycket gjort!
  Och nja... jag går bara upp vid fem när jag öppnar förskolan, så inte varje dag precis. Fast jag prioriterar att åka till jobbet tidigt när familjen fortfarande sover, så kan jag komma hem i tid och få förmiddagen tillsammans!
  Önskar dej en fin dag!

  SvaraRadera
 11. Men oj, hade nog inte förstått att du är SÅ nära öppningen av salongen:) Kul! Håller tummar och tassar att det ska bli små kaniner hos er framöver då! Hade en så söt vädurskanin när jag var liten, den var som en hund och var med nästan överallt. Sedan blev det hundar för hela slanten men kanin är nog favvodjur nr. 2:)

  SvaraRadera
 12. Vad spännande!
  Lycka till med öppningen! !!
  Jättebra artikel.

  SvaraRadera