måndag 18 februari 2013

Sportlovsaktivitet

Sportlov hos oss denna veckan.
I dag tar Magnus med sig barnen in till äventyrsbadet i stan en stund. Där ska det badas med farfar och kusinerna så det blir säkert jätteroligt. Själv är jag inte så förtjust i att bada inomhus i pool så jag står gärna över den sortens aktivitet.
Jag ska istället till tandläkaren för min årliga kontroll och så passar jag på att  utföra några ärenden när jag ändå är i stan.
 
 
Den enda gången jag kan tycka om att bada i pool det är när vi är utomlands. Som här när vi var i Egypten i höstas. Men jag föredrar att bada i havet, helt klart.

21 kommentarer:

 1. Ja, vem gillar inte att bada i havet :)
  Fast jag gillar poolen också.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Likadant här, poolbad går bort. OM det inte råkar finnas en bubbel..... Röda havet är ju helt underbart. Det var ett tag sen vi var i Egypten, den här tiden precis år 2005 när jag fyllde 40, men just havet var bäst! Att jag skulle gilla att snorkla var helt otippat. Visst längtar man efter sånt nu?? Kram Milla

  SvaraRadera
 3. Å nej, jag badar gärna inte i pool och absolut inte i ett badhus/simhall. Så det där med babysim har jag aldrig gjort heller!
  Tack för din krya på dig, ja fy jag är utslagen även om jag "bara" känner mig olustig i kroppen och ingen matlust!

  Ha en fin start på veckan
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Ohh så härlig bild och nja, badar också hellre ute =D. Men så roligt de ska få med pappa och farfar. Samt lycka till hos tandis
  kramar

  SvaraRadera
 5. Vilken ljuvlig bild... pool funkar fint för mej! :-)

  SvaraRadera
 6. Du har en utmaning hos mig
  kramar

  SvaraRadera
 7. Här var det också årlig tandkontroll idag, men det är en av årets värsta dagar för mig som har tandläkarskräck. Glad som en lärka sprang jag därifrån, när jag fått höra att allt var bra.
  Hoppas det gick lika bra för dig!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Jo det var din skylt med betoning på var!!! Den nya tapen funkade inte alls som den gamla och har bränt fast i plåten!!!!GAH...!!! Så imorgon sätter jag igång med en ny fast på ett annat sätt. Lovar du ska få den innan den 1:a! Solrosfrön finns att köpa överallt och är ganska billiga. Det står säker att de ska sås i så jord men krångla inte till det så mycket utan ta vanlig blomjord och pilla ner fröt och vattna vid behov. Täck med plast över krukan så gror det fortare!
  Hoppas det gick bra hos tandläkaren!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig badbild!!!
  Jag tycker vintern är så lång den här gången så jag ser gärna SOL, SOL, SOL!
  Jag förstår att du inte menade något illa med din "formulering". Det är lugnt som min son skulle ha sagt! ;)
  Det där med att jag inte ska ha någon mera hund hänger i hop med att jag inte tycker att en hund ska vara ensam hela dagarna alternativt skaffa hund för att lämna den på dagis!
  Det fungerar liksom inte att ha 8 timmars arbetsdag så en timma ovanpå det i restid/dag och en hund! Vi har haft farmor som dagmatte under hela vår hunds levnad och det har varit mer än perfekt - för alla. Men nu är hon på sitt 78:e år och orkar då rakt ingen valp. Min gamla pensionärshund och hund matchar varandra perfekt just nu.

  SvaraRadera
 10. Så lite så, har du redan gjort den så behöver du inte göra den igen om du inte vill =D,

  ja kusten måste man verkligen till =D
  kram

  SvaraRadera
 11. kan inte annat än att hålla med. Inomhuspool är inget vidare, utomhuspool är bättre men bäst av allt är havet :)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 12. Vilken underbar bild - jag längtar utomlands bara jag ser en sådan fin bild (förrutom att flyga då)!
  Man jag gillar inte att bada i havet, här blir det pool för mig :)

  Ha ett fortsatt skönt lov - är riktigt avis, fast jag precis har haft mitt underbara bakom mig!

  SvaraRadera
 13. Näe, med munsår vill man ju inte visa upp sig på bild. ;)
  Vi skojade om det på jobbet där vi är en "hel hög" med 71:or som hade finnar, munsår och det ena med det andra: Viken TUR att vi inte ska ta några reklamfoton i dag! ;)
  Det gäller ju att se det positiva!

  Nä, egentligen ska man väl "aldrig säga aldrig" men att ta hand om en hund är ju MINST ett 10-årsprojekt och helst några år till... Jag gillar hundar skarpt och vet hur TOMT det är att ingen ha.

  SvaraRadera
 14. Åh vad underbart det ser ut!! Ja men sedär vi har båda läst på Axelsons... Jag utbildade mig till friskvårdsmassör och funderar på att fortsätta till massageterapeut nästa höst. Tyckte att det hade en jättebra utbildning och jag stortrivdes verkligen!

  Ha ett riktigt härligt sportlov!

  SvaraRadera
 15. Är inte heller så förtjust i badhus men det viktiga är att det är varmt i vattnet. Badar sällan i havet här hemma. Så varmt så det duger till mej, blir det sällan.
  /P
  http://pernillaochpuma.blogg.se

  SvaraRadera
 16. Jag brukar hänga med på äventyrsbad, men det är min man som är lekföräldern här hemma,och speciellt i badet :) Vi har inte sportlov nu, utan om 2 veckor, då hoppas jag på fint väder, så vi kan åka skidor, pulka och njuta av vintern :)
  Sv: Jag jobbar heltid. När man är lärare så går det lite i vågor med hur mkt jobb det är. För tillfället har jag alldeles för mkt att rätta,men jag får helt enkelt beta av det eftersom. Men det är en hel del annat som ska göras oxå. Vore trevligt att bara få fokusera på undervisning nångång!
  Nej, dax att krypa till kojs!

  SvaraRadera
 17. Havet absolut, utan tvekan! Vilken härlig bild på dansade barn från i lördags. Jo, tanken är att jag ska dra igång något inom hälsa (kost och träning) men än så länge har jag bara lösa planer. Jag är 36 och känner mig redo för förändring, att byta kontorslivet mot ett mer aktivt liv där jag arbetar med människor och deras utveckling. Första steget är att gå ner i arbetstid för att få mer tid med familjen (och för att fundera på vägen mot det nya). Har du något tips på vägen? Kram

  SvaraRadera
 18. Själv gillar jag inte pool, det är kloret egentligen jag inte gillar. När jag badar är det helst utomhus och med fin sandbotten!
  Två döttrar har jag älsta fyller 25 och yngsta fyller 17.

  SvaraRadera
 19. Nu har jag tagit en liten paus i tentaskrivandet! ;-)

  Usch, jag tycker hela huvudet kokar nu - och när man skriver på datorn så är det egentligen ingen avkoppling att surfa iväg nån stans på nätet en stund emellanåt, för då blir man bara superkoncentrerad på något annat där!? <:-) Men idag känns inte heller att gå ut och gå en promenad som något bra sätt att koppla av en stund och tömma hjärnan på förvirrade tankar... Det har ju snöat hur mycket som helst sedan i söndagskväll!? Och vi har inte fått vår grusväg plogad än idag...

  Nä, man skulle kanske ligga i en pool i något varmt land och skvalpa omkring nu, och helt enkelt ha SEMESTER!? :-D

  Kram på dej!!!

  SvaraRadera
 20. Härlig dag för barnen! Tyvärr hade vi inte möjlighet att låta Max vara hemma förra veckan då det var sportlov här men det var istället hur lugnt som helst på dagis:) Tusan vad jag blev sugen på en resa när jag ser din bild från Egypten, jag som just skrev inne hos Melody att jag älskar vintern, hehe.

  SvaraRadera
 21. Vilken härlig bild! Man blir ju sugen på sol och semester... Sedan är jag inte mycket för bad, i alla fall inte i pool. Men solen längtar jag efter.
  Du är förresten veckans bloggtips hos mig :)
  Kram

  SvaraRadera