fredag 12 juli 2013

Tid för bloggen

Jag skulle nog blivit journalist.
Gillar att skriva och så har jag en slags naturlig
nyfikenhet på människor.
Jag undrar hur de tänker, hur de lever sina liv,
varför de gör sina val och så vidare
.
I bloggvärlden kan man få en liten glimt av människors liv.
För det mesta bara lite på ytan men jag gillar det med.
Hade jag mycket tid över så skulle jag lätt kunna förlora
mig i flera timmar i alla fantastiska bloggar som finns.
Eller om man hade fått betalt, som en del lyckas med,
för att jobba med bloggen.
 
Hur mycket tid lägger du ner på din blogg?
 
  
Här ligger en som inte bryr sig ett dugg om en blogg.
Ett ganska skönt liv ser det ut som....
 
 
 


14 kommentarer:

 1. Tycker om att blogga jag med! Lägger ibland rätt mycket tid på bloggen, ibland vilar den. Beroende på hur jag orkar och hinner. :) Det är skoj att skriva och leta runt andra bloggar. Kul att läsa vad andra har för sig.

  SvaraRadera
 2. Tycker det är ganska avkopplande med bloggen. Skriver mycket för att skriva av mig, inte direkt för en publik, även om jag tycker det är jättekul att se att någon läser och så roligt med kommentarer ibland. Visst är jag lite nyfiken på dem som kikar in såklart :o) Skriver ofta det som hänt under dagen, sånt som upptar mina tankar eller sånt jag vill dela med mig av i länkform osv. Hade jag haft mer tid hade jag kanske gått lite mer på djupet och lagt mer tid på bloggen men som det är nu är det en lagom och trivsam del av mitt liv.

  Andras bloggar tycker jag är inspirerande, roligt att det finns så mycket att välja mellan :o)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. jag lägger kanske en en halvtimme per dag på min egen blogg... inräknat att redigera bilder och sånt där. Det som tar mest tid är ju att läsa och kommentera andras bloggar, det gör jag helt enkelt när jag hinner. Oftast med laptopen i knät samtidigt som jag tittar på kvälls-tv!

  SvaraRadera
 4. Jag lägger kanske ner en halvtimme till en timme på min blogg men inte varje dag.
  Till din fråga, jag har bott här i 9 år.
  Ha en fin helg!
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 5. Han ser ut att njuta av livet!

  Kanske lägger ner 1-1½ timme om dagen på min blogg och andras.
  När jag uppdaterar varje dag alltså.

  Det är ju inte försent att bli journalist=))
  Min morfar var det, han älskade sitt yrke! Slutade inte att jobba förens han fyllde 75 år.

  Har semester en vecka till, då har jag haft fyra. Går fort...

  SvaraRadera
 6. Jag håller så helt med dig! Det var en oväntad trevlighet när jag började blogga. Jag trodde nämligen det bara var min skrivklåda som skulle få utlopp och så fick jag en hel massa bloggvänner på köpet. När jag har dåligt med tid lägger jag ned en kvart, tjugo minuter. Då blir det bara ett eget inlägg. Men när jag får lite mer utrymme så kan jag också sitta i timmar.

  SvaraRadera
 7. Visst är det kul att skriva och blogga!? Jag lägger ner minst en halvtimme varje dag på att blogga, sen går det åt mer tid att läsa och titta in på andra bloggar!

  SvaraRadera
 8. Med åldern har jag upptäckt att det finns ganska många yrken jag skulle tyckt varit roligt att jobba med, men trivs så bra med mitt eget just nu. Men man vet aldrig vad framtiden får in mig på;)..... Tycker din ide här på bloggen är jätte rolig! Har kollat och ni ska kunna komma den veckan om ni vill! Det vore så roligt att få ses på riktigt!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Jag lägger ner en del tid, men mera förr, nu kan det gå en dag eller så utan att jag bloggar vilket är skönt, vissa dagar kan man få ihop flera inlägg, så jag tycker det bästa är att blogga då man vill utan tvång =D

  SvaraRadera
 10. I sommar har jag knappt alls haft tid att vare sig skriva eller läsa hos andra. Har för mycket annat som jag måste och vill prioritera men när jag vill och kan har jag ju skrivit ett inlägg om dagen, oftast. Jag skriver verkligen sakta och ett inlägg tar tid för mig att knåpa ner :)) Tittar knappt på tv. Under höst och vinter blir det ibland alltför länge vid datorn och andras bloggar men jag tänker att det inget gör för jag sitter ju inte heller framför tv:n i timtal. Som en del andra gör. Dator eller tv, kanske inget av dem är vare sig bättre eller sämre att ägna sig åt. Men jag skriver bara inlägg när jag vill och har lust till det. Nacken brukar säga till när det är dags att stoppa. Ibland gör den ont nästan på en gång.

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 11. Håller så med dig i det du skriver. Fastnar så lätt i att sitta och läsa bloggar, det är ju så spännande att läsa om alla människor. Min egen blogg ger jag nog en halvtimme och dagen och sedan lägger jag nog ytterligare en till en och en halv timme på att läsa andras bloggar. Kramar Liza

  SvaraRadera
 12. Hej Anna!
  Du hade blivit en bra journalist. Du har helt klart skrivtalang, gillar dina intervjuer, val av frågor och hur du formulerar dig. Kanske styr du in på frilansarbanan en vacker dag?!
  Just nu går min blogg på lågvarv men annars brukar det bli en 3-4 timmar/vecka. Bloggandet ger mig så mkt och är en kravlös form av skrivande för mig.
  Trevlig söndag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 13. Du är ju redan en journalist!
  Bara fortsätta som du gör så ger det sig självt. Är helt övertygad om det.

  SvaraRadera
 14. Väldigt varierande hur mycket tid jag lägger. De dagarna jag gör inlägg tar det nog runt en timme. Försöker skriva något litet varje dag (men oftast är jag inte så bra på det med litet...), men sedan ibland kan det gå en hel vecka mellan inläggen. Allt är helt och hållet beroende av om jag har tid eller inte...

  SvaraRadera