måndag 31 december 2012

Året som gått

För mig har 2012 varit ett riktigt bra år.
 
Jag har varit hemmamamma och njutit av det. Jag har inte haft så stora krav på tillvaron utan mest tagit tillvara tiden och gjort det bästa av den.
Det är skönt att känna att jag hinner med barnen och nu när de är lite större och leker mycket med varandra så hinner jag med mig själv lite också.
 
Tack vare min onda rygg eller hur man nu ska se det, så har jag kommit igång ordentligt med min träning under året, så nu har jag fått in det som en rutin, det är något jag gör bara och det känns jättebra.
 
Alla i familjen har mått bra och det är det viktigaste av allt. Jag är tillfreds och älskar min  man,  våra barn och livet vi lever. Jag önskar det får fortsätta så. 
 
Några höjdpunkter under året:
 
Våra första kycklingar kläcktes på våren, så spännande.
 
Vi skaffade kaniner; först kom Hopposkutt, Vera fick honom i påskpresent. Längre fram på sommaren hämtade vi hem de belgiska jättarna.
 
Vi hade en skön semestervecka på Österlen. Hyfsat väder, så det blev både bad och djurpark.
 
I oktober hade vi två sköna veckor i Hurghada, Egypten.
 
Och i december började jag ju BLOGGA! Det är häftigt. För det första är det så kul att skriva, det har jag alltid tyckt.( När jag var liten hade jag jättemånga brevvänner, som mest 30 st, så ni kan ju tänka er vad jag skrev.) Roligt att få så mycket nedskrivet, vad som händer i ens liv, tankar och känslor. Som en slags dagbok. För det andra så är det så roligt att komma i kontakt med så många olika människor via bloggen.
 
GOTT NYTT ÅR ALLA MINA VÄNNER!
Vi ses 2013
 
 


2 kommentarer:

  1. Så underbart att läsa och ja nu ser vi till att 2013 blur det bästa året, kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni fick en mysig nyårskväll och ha en god fortsättning på nya året, Kram Malin

    SvaraRadera