måndag 17 december 2012

Hos naprapaten

I dag for vi iväg till Älmhult, min man och jag. Jag hade en tid hos naprapaten, som hjälper mig med min rygg. Har gått där några gånger nu med jämna mellanrum och känner mig faktiskt bättre. Men det rättar inte till sig själv utan jag måste göra mitt träningsprogram, som ska stärka bålen, varje dag. Det är jag noga med plus att jag tränar på crosstrainern flera gånger i veckan också. Slarvar jag med det så känns det direkt, så då är jag bara dum mot mig själv.

När vi ändå var i Älmhult så blev det ett besök på det stora nybyggda IKEA. Magnus handlade inredning till sin golfshop och jag handlade inredning till min fotvårdsklinik, som jag ska öppna igen framåt våren. Lite annat småplock gled det visst ner i kassen också.

Barnen hade  en rolig dag tillsammans med farmor och farfar.

Nu en lugn kväll.

 
Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack för titten och kommentaren.
  Jag bor 4 mil utanför Boden i Norrbotten. Bor i en liten by som heter Överstbyn och ligger vid Råneåälven.
  Det är Siberian Husky jag kör med :-)
  Min 4-åriga tik Selene och hennes 3 döttrar som nu är 5 månader gamla och håller på att köras in. Du kan kika in på www.huskytjejer.n.nu :-)

  SvaraRadera
 2. Så fina ljus, och så bra att det hjälper att gå hos napraparten. Min sambo har problem med ryggen emellanåt, har lätt att få ryggskott stackarn. Men ta i trä, hans rygg har hållt bra nu ett bra tag.

  Ja allt lite kul att få bli intervjuad :D

  SvaraRadera