lördag 15 december 2012

Egentligen inteNär jag skulle bädda sängen hade Cecar helt plötsligt parkerat sig där. Egentligen får han inte vara där men när han då och då får för sig att bädda ner sig så har jag inte hjärta att ta ner honom.

I kväll har vi bjudit hit några vänner. Tänkte servera ugnsrostad citron- och rosmarinpotatis med baconlindad kycklingfile. Till dessert blir det vit chokladmousse med hallontopp. Kan det vara något tror ni?

Dags att sätta fart. Önskar er en skön lördag!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Svårt det där med hundar och sängar. Min Rhodesian Ridgeback-tik låg alltid i sängen så när vi skaffade Svante vår första nobs så sa jag "aldrig mer en hund i sängen" men det slutade med att han t o m låg under täcket. Tyvärr fick vi ta bort honom i september pga en olyckshändelse, han skulle ha fyllt 4 år. Nu har vi bara Coffy kvar, han är mer varm av sig och sover hellre på golvet men kan göra några gästspel i sängen under natten.

  Jag jobbar IT-support åt Försäkringskassans handläggare. På en sk Helpdesk.

  SvaraRadera
 2. Så gosig Bild!! Du, det är lite besvärligt att komma in på din blogg jag följer länken via din kommentar hos mig och hamnar på en ”mellansida”. Du kan kolla lite under inställningar i blogger och kolla om du kan hitta ett mellanväg!

  SvaraRadera
 3. Kul att du gillade dagens pyssel. Nej, jag har inga problem att komma in!
  Gaaah! Det lät ju helt galet gott. Hur gör man pluggen? Rosmarin och citron lät extremt gott!!
  Gose gos! Tryggve lärde sig precis gå upp för trappan så jag tycker det är super mysigt att han kan komma upp och hänga med mig. Han burkar dock inte klara av att ligga längre än max 5 min. Sen blir det för varmt! :p
  Stor kram

  SvaraRadera
 4. Ohh så mysigt & gott ni ska bjuda era vänner på och så mysiga de är där de ligger

  SvaraRadera