torsdag 10 januari 2013

Målarverkstad

 
När jag målade i går så ville barnen också göra det förstås.
Jag tänkte det kunde vara kul för dem att måla en riktig tavla på målarduk och kul att ha sedan när de blir äldre. Sagt och gjort.
 
När Vera var sina timmar på förskolan i dag så körde jag och Frans in till stan. Frans fick vara en stund hos mormor och leka medan jag sprang runt på stan och fixade lite ärenden bl a målardukar och lite mer färg. När vi hämtat Vera efter lunch och kom hem så ville de börja genast.Ok, på med förklädena och fram med allt som vi behövde på pysselbordet och så var målarverkstaden i gång, jättekul. 
Vilken skaparglädje!
 


9 kommentarer:

 1. Härligt måla med barnen! Blir verkligen underbara minnen som man kan plocka fram och glädja dem med när de blir vuxna!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera
 2. Underbart, så kreativt. Och som du skriver, vad roligt att ha sen när de blir stora :)

  SvaraRadera
 3. Ohhh titta så härligt och roligt och kreativt. Så fint =D

  Ah, men jag vill inte att ha den sortens blogg, tycker det är roligare som det är en rolig hobby och något som man skriver och gör då man själv vill, ingen press och måsten då blir det inte roligt att blogga längre. Tycker det blir för hetsigt då =D
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det är roligt att måla med barnen! Jag köpte också målardukar idag. Roligare att ha kvar en lite "rejäl" målning än alla dessa pappersalster man får hem från förskolan/skolan! :)

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 5. Underbart! Har Frans penseln i munnen? Fantastisk bild och härligt att du ger dem möjlighet att vara kreativa, det fick jag också vara som barn ;)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä han har inte den i munnen men det ser faktiskt så ut, såg inte det förrän jag lagt in bilden.

   Radera
 6. Tack för din kommentar så jag hittade hit! Fin blogg du har!

  SvaraRadera
 7. Men så härligt kreativt det ser ut:-)

  Tack för din fina kommentar! Välkommen in till mig:-)
  Jag borde ändra i min profil, för jag har sålt företaget som jag och min dåvarande sambo drev tillsammans. Nu jobbar jag som lärare inom barn och ungdomspsykiatrin sedan 2 år tillbaka. Företaget var ett öppenvårdsbolag och såldes som sagt för ett tag sedan!

  Visst är det kul att blogga:-)

  Kram cecce

  SvaraRadera
 8. Mysigt att pyssla tillsammans!

  Kram Ellinor

  SvaraRadera