fredag 27 september 2013

Accessoera Mera


Nu var det längesedan jag lyfte fram någon Kvinna Som Kan.
Så i dag tycker jag det är dags!
Här bjuder jag på lite trevlig fredagsläsning om en driftig kvinna som
heter Anna Nilsson och driver bloggen Accessoera Mera
 
 

Vem är du?
 Jag är en glad, positiv och driven tjej som älskar att ha många bollar i luften. Jag är 29 år ung och bor i Jönköping. Jag trivs bra i denna mellanstora stad även om Stockholm ligger mig varmt om hjärtat. Jag är samboende med min pojkvän Stefan och vår katt Missy.

Berätta om ditt företag
 Jag har ett antal olika projekt. Jag är utbildad stil och färgrådgivare och utför olika stylingtjänster inom detta, har precis också börjat föreläsa om stil, färg och mode. Jag jobbar även med Modekampanj som stylist och marknadsansvarig, det är community på nätet för alla som har intresse för mode eller vill lära sig mer om det. Dessutom skriver jag för två tidningar samt anordnar olika events.

Hur mycket tid lägger du ner på din verksamhet?
 Alldeles för mycket ;-) Jag vet inte exakt men lägger all tid jag har i princip. Det blir ju både som jobb och som fritidsintresse.

Hur marknadsför du dig?
 På olika sätt. Mest genom sociala medier såsom min egna blogg Accessoera Mera, twitter, Facebook och Instagram men även klassiska sätt som "lappar på stan". Jag går också mycket på nätverksträffar och andra event. Kontakter är superviktigt!

Du verkar oerhört framåt och driven. Vad är ditt mål/dröm?
 Min dröm är kunna leva på detta på heltid. Kunna jobba med det jag verkligen brinner för. Jag har ny ganska unik idé på gång som jag tror starkt på. Vill få igång den och kombinera ihop det med det andra på ett bra sätt. Det är mycket jag vill göra, problemet är väl att det finns för mycket kul ATT göra :-)

 

7 kommentarer:

 1. Driftig tjej!! Kul att ha sitt fritidsintresse som jobb det är ju då det måste bli som bäst!!

  SvaraRadera
 2. Trevlig läsning, som alltid (säger jag igen) det är korta och enkla frågor och svar, det gillar jag som läsare...

  Trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Bara älskar dina presentationer! De är alltid så intressanta och så hittar man nya bloggar att följa! Men framförallt så gör du presentationerna så himla bra!
  Svar: Jo, vi följer "Äntigen hemma" och visst är det roligt är de kommer med nya idéer, en ibland känns programmet lite uttjatat!
  Min tanke när jag plockade hem korgarna var att jag skulle plantera i dem, speciellt korgarna som användes till potatiskorgar!
  Tvättkorgen fick hänga med som skydd för Moraklockan som jag tog hem och äldsta dottern har redan anmält sitt intresse för den!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 4. Fin intervju! Har varit inne på hennes blogg förut faktiskt men sen glömde jag bort den, kanske dags att följa igen :) Fast jag säger tvärtemot Villa Ell, när det kommer till intervjuer i ett sånt trevligt ämne som driftiga kvinnor så skulle jag gärna läsa lååånga texter, men lite är alltid bättre än inget såklart och jag gillar att läsa alla intervjuer du gör :)

  SvaraRadera
 5. Det är ju underbart att ha sitt jobb som sitt intresse. Då gör det inget om man lägger ner på tok för mycket tid.

  SvaraRadera
 6. Härligt att läsa om drivna tjejer! Älskar din idé att lyfta fram dem, så inspirerande :-)

  SvaraRadera
 7. Intressant!
  Det härligt att du lyfter fram spännande kvinnor på detta sätt.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera