lördag 14 september 2013

En lördag på landet

Här blev det sovmorgon i dag till kl 8, så skönt.
Vaknade av att Vera tassade upp och satte på TV:n.
 
Altandörren har stått öppen och vi har gått ut och in hela dagen.
Mannen har snickrat på hönsgården, jag har bakat, barnen har lekt utan
några större sammanbrott och det känns som om vi haft en jättebra lördag.
 
 
Nu tänker jag avrunda den med att ta en kvällspromenad och sedan blir det
soffläge som gäller och så tänder vi ljus förstås.
 
 


14 kommentarer:

 1. Låter som en underbart härlig dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. precis som en lördag ska vara... själva har vi målat ute medan barnen har lekt i trädgården och haft en kompis på besök. Passade perfekt, nöjda barn underlättar när man står med penseln i handen!

  SvaraRadera
 3. Här har vi också tänt en massa ljus! Så mörkt att bo på landet utan gatlyktor, men månen lyser lite svagt över trädgården, så helt svart är
  inte kvällen. Angående ditt förra inlägg, så håller jag verkiigen med dig om att det är beklämmande att komma in i djuraffären och se
  dessa stackars djur. I Spanien där vi är varje år, sitter det ju dessutom hundvalpar i burarna!
  Hoppas du får en lika skön söndag som lördag!
  Kram
  M.E

  SvaraRadera
 4. Låter som en härlig dag! Jag gillar verkligen det där ovala ljuset, kanske borde beställa av dig nu när höstrusket närmar sig med stormsteg! Vad skulle det kosta med frakt??

  Kram

  SvaraRadera
 5. Härligt!
  Vi har också haft en skön lördag med öppen terassdörr hela dagen.
  /P
  http://dogladyn.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig lördag ni har haft Anna! :) Jag tycker om lördagar. Den sköna lördagskänslan som alltid lägger sig över vårt hem och ett lugn som jag tycker så mycket om. Vi skrotar runt och fixar, var och en i sin egen takt. Jepp, jag gillar definitivt lördagar! :)

  Och vilken läcker bild Anna! :) Nu börjar den härliga ljuständartiden. Mysigt! :)

  Tack snälla du för omtanke och värme hos mig. Det värmer gott ska du veta.♥

  Sköt om er och ha en fortsatt fin söndag!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Här dröjde det ganska länge igår innan solen tog sej igenom dimmolnen, och det blev så där fint väder som SMHI hade lovat - men skönt iallafall att det inte uteblev helt, för idag vräker regnet ner så det är ju troligt att igår var den sista fina dagen på ett tag. (Nog för att regnet behövs, men det är ju ändå trevligare med sol... <:-) Hm...)

  Svar: Ja, jag redigerar alla foton jag lägger upp på bloggen. En del nästan ingenting, och andra en hel del - det beror på vad jag vill med bilden, skulle man väl kunna säga. :-) Dock lägger jag inte ner så jättemycket tid på det. Vissa tycks ju kunna sitta i timmar och pilla med ett enda foto, men mina så kallade "mycket redigerade" tar ytterst sällan mer än 5-10 minuter att fixa till. Är självlärd, och mitt bästa tips är nog att använda ett bildbehandlingsprogram som är så enkelt som möjligt att både förstå sej på och att arbeta med. Photoshop tex är ju super när man väl kan det, men det tar ju väldigt lång tid att lära sej det och sen är det inte alltid så snabbt att jobba i heller... :-)

  SvaraRadera
 8. Härlig lördag ni haft och så vackra ljus du gör =D

  SvaraRadera
 9. Så fin bild!! Ja nu är det verkligen time för ljus, här regnar det hela dagen. Kram

  SvaraRadera
 10. Mysigt det är nu när man kan tända lite mer ljus.

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 11. Mysig lördag ni fick Anna! Underbara ljus också! Behövs nu när mörkret sänker sig allt tidigare om kvällarna. Önskar dig en fin måndag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 12. Låter som en riktigt härlig lördag!
  Själv älskar jag lördagar, man kan ta dagen som den kommer, ingen stress, inga jobbförberedelser och man kan vara uppe lite hur man vill - för att man orkar och inte somnar i soffan vid 21.30 som varje fredag ;-)

  SvaraRadera
 13. Tycker det verkar som en bra avslutning på sommaren och en fin start på hösten med dessa härliga varma och soliga dagar. Härlig lördag! Fin sommarhage du har till kaninerna också. Tycker alltid det är så skönt att kunna ge djuren frihet att utöva sina naturliga beteenden och att de får vara i den miljö de mår bra av. Mysigt!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 14. Tänk i lördags var det sommar och om söndagen kom hösten med full kraft. Låter som om ni haft en härlig lördag. Kramar Liza

  SvaraRadera