torsdag 3 januari 2013

En helt vanlig dag

I eftermiddag har vi varit ute.
 Det var verkligen grått ute och jag nästan drog mig för att gå ut men tycker att barnen ska komma ut och få lite dagsljus varje dag så det var inget att be för.
.
Fem plusgrader och ingen snö, det var faktiskt riktigt skönt!
 
Vera har haft en kompis här i eftermiddag, Ellen, de går på samma avdelning på förskolan och de hade såklart himla roligt ute. Frans fick också vara med på ett hörn.
 
Ellen har inga djur så hon ville förstås kolla in hönsen och kaninerna. Hopposkutt fick hon hålla en stund och inne hos hönsen plockade vi fyra ägg.
 
Hönsen tycker det är skönt att snön är borta, så de vill gärna vara ute nu igen. Fler ägg har det också blivit så de märker säkert av att vi är på väg mot ljusare tider.
 
Här har det alltså bara varit en helt vanlig dag på landet.
 
 
 


5 kommentarer:

 1. Ja det är alltid skönt att komma ut och man blir ju piggare av det =D. Jag jobbar åt en fastighetsbolag och varannan vecka städar jag lägenheter där byggarbetare bor =D. Ah spännande och jag hade också skickat som rekat känns ju säkrare då =D. Så spännande ska bli jätteskoj att se dina fina ljus, så fin gest också.

  Kul att fota dem med nya kameran också =D
  kramar

  SvaraRadera
 2. Längtar verkligen efter ljusare tider nu. Här uppe hos oss blir det mörkt så tidigt på eftermiddagen och det ljusnar sent. Kul att hönorna lägger ägg, säljer du äggen eller behåller du alla själv?

  SvaraRadera
 3. Vad roligt för den flickan att komma ut till er och få träffa djuren! Jag drömde om en hund redan när jag var riktigt liten och det var alltid fantastiskt att få besöka någon som hade en:) Jag älskar att vara ute på vintern (ja helst ska det vara riktigt med snö också!), tyvärr blir det inte av på samma sätt som när man hade hundarna. Önskar dig och familjen en skön avslutning på nyårsveckan! Kram /Tanja

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker höna! Så effektfullt med svarta och vita fjädrar! Vi har höns på jobbet och i helgen ska jag gå och se till dem och ge dem mat och vatten ;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag jobbar 100 % och eftersom jag jobbar på en statlig myndighets IT-support (Servicedesk) jobbar jag enligt schema. Vi har öppet mellan 07.00-17.00, och passen är fördelade så här 07.00-15.30, 07.30-16.00, 8.00-16.30 och 08.30-17.00. Micke, min man, har möjlighet att jobba hemifrån emellanåt.

  SvaraRadera