måndag 21 januari 2013

Härliga måndag

Då var det vardag igen, det gillar jag.
 
 
Magnus har semester två veckor nu, mitt i vintern. Så är det när man jobbar inom golfbranschen. Då får man jobba desto mer på sommaren istället, när det är mycket aktivitet inom golfen. 
Inte mig emot, jag tycker det är toppen att ha två veckor tillsammans så här, alla andra jobbar och vi är lediga, känns lite lyxigt faktiskt.
 
I dag är det simskola för Vera igen. Det innebär att vi alla åker in till stan i eftermiddag. Vera och Magnus till badet och jag och Frans till mormor. När simningen är slut så träffas vi alla hos mormor och äter kvällsmat där.
 
 
Så nu ska jag strax ta hand om alla djuren och se till att de får mat och har det bra.
 
En härlig måndag helt enkelt!

14 kommentarer:

 1. Jag gillar också vardagar även om jag har en väldigt lång startsträcka som innebär att jag känner mig pigg först framåt onsdag ;) Härligt med lite ledigt tillsammans sådär mitt i vintern och när inte alla andra är lediga, även om det innebär mer jobb under en annan period. Er måndag låter himlans mysig tycker jag :) kram

  SvaraRadera
 2. Verkligen härligt:) Söt kanin!¨
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får en fin eftermiddag med simskola och besök hos mormor :-)
  Urgullig kanin dessutom!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. ja skönt att få vara lediga tillsammans sådär mitt i veckan, det är ju kanon =D

  SvaraRadera
 5. Härligt med gemensam ledighet. Då kan man passa på att hitta på mys med familjen som ni idag!
  Här rullar vardagen på med jobb, men det är ganska skönt det också!
  Ja vi säljer skyltar,är du intresserad?
  Ha en härlig kväll!

  SvaraRadera
 6. Härligt med lite vardagslyx :) Hoppas ni får ett par riktigt
  härliga veckor! :)

  SvaraRadera
 7. Det är då man njuter lite extra!!!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 8. Låter som en härlig måndag!!! Vilka underbara bilder!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 9. Den där kaninen vill jag komma och knycka, så söt! Jag saknar verkligen ett husdjur, lite sällskap nu när jag måste vara hemma så mycket. Härligt att ni får vara lediga ihop nu istället! Vad gör han i golfbranchen förresten? Spelar du också? Kramar!

  SvaraRadera
 10. Jag umgås också mera med min man den här årstiden! Han ägnar sig också åt golf, men som spelare.
  Ha det gott!
  Melodys matte

  SvaraRadera
 11. Hej Anna!
  Ursäkta jag inte svarat på dina frågor.... Hade missat dem helt! Nej jag vet nog inte vem Mona-Lisa är... Föder hon upp labbe eller tränar hon jakt, lydnad? Allid kul med labbe människor! Bloggar hon?
  Vi har åtta hundar....! 2 jackrussel terrier, 1 golden och 5 labbar... Så här är fullt ös kan man säga... Jag har ju hundgårdar men där är de bara när jag är iväg eller att det inte passar att de är lösa. De jobbar med mig hela dagarna i stallet vi har ju inhyrda hästar och våra egna som ska skötas, i odlingarna under den säsongen, i hönshusetvi har ju nu inte mer än 100st kvar av 300 men det tar sin lilla tid ändå. När jag ritar eller sitter och jobbar med annat på kontoret så är de med där, så det funkar jätte bra trots att de är många:). Vad tänker du för skyllt? Svart med vit text? eller andra färger? Hur stor? Skriv vad du tänkt så återkommer jag med en pris uppgift!
  Ha det gott!
  Kram och hej

  SvaraRadera
 12. Jag tycker att det är perfekt att ha ledigt "när alla andra jobbar". ;)
  Så njut av er tid tillsammans nu!
  Jag jobbar 80% så jag är ledig en dag i veckan. Skulle gå upp till heltid när mina barn blev stora tänkte jag en gång i tiden men se det har jag ännu inte förstått att de blivit. ;)
  Jag jobbar på en redovisningsbyrå.

  SvaraRadera
 13. Vad fint! Hoppas veckan blir bra. Vilken söt kanin!

  SvaraRadera
 14. Så mysigt med lite vintersemester! :-)

  När du säger att han jobbar med golf, så får jag genast lite Lagan-vibbar!?

  Och så simhallen - där har man ju tillbringat ett antal timmar, fast det var sällan frivilligt utan vanligtvis med skolgympan. Jag har aldrig tyckt om att bada/simma där... Faktiskt inte på utomhusbadet heller... <:-) Men förhoppningsvis så älskar Vera sin simskola, och hade en jätterolig stund där igår!? :-D

  Jag har ju haft "semester" i ett halvår, så det kändes faktiskt rätt bra att den tog slut igår. Och efter första dagens pluggande känns det som om kursen är helt rätt för mej. :-) Hoppas nu bara att jag fortfarande kommer att hinna med att blogga ungefär som vanligt också, och framförallt svara på kommentarerna jag får. Men OM det blir lite tyst från mej, så är det förhoppningsvis bara tillfälligt!

  Ha en fin dag!!! :-)

  SvaraRadera