tisdag 8 januari 2013

På plats

 
Nu så är den här "lilla" belgiska jätten på sin plats igen.
Trött och lycklig efter nattens äventyr var det lätt att få tag i henne i dag.
I morse när jag tittade ut satt hon tätt intill Jens, som satt på andra sidan stängslet i sin hage. De satt där tätt tätt intill varandra. De verkar gilla varandra. Och tur är väl det för jag vill gärna att de ska få ungar till våren. Men än är det inte riktigt dags, de får vänta lite till.
Om jag får bestämma... 


9 kommentarer:

 1. Vilken bamse kanin! Fin! Älskar kaniner. Hade alltid egen kanin när jag bodde hemma hos mina föräldrar. Den sista jag hade var tam som en hund och följde mig överallt! Spännande att få följa dem i din blogg.
  kram
  Melodys matte

  SvaraRadera
 2. Så snygg!
  Ja, gräva gillar de att göra. Fast inte hanarna så mycket har jag märkt. I honornas hage har vi lagt nät på marken så de inte kan gräva sig ut de små rackarna.

  SvaraRadera
 3. Så skönt att hon kom hem igen :-) Beklagar med din mormor men visst är det fint att få ha ett minne av henne... Då är hon ju med!
  Nope jag går inte på någon öppen förskola med Noah men med Wiggo gjorde jag det. Redan när Wiggo var tre månader började jag där, mest för min egen skull för jag var för rastlös för att vara hemma, gillade inte att vara hemma men nu är det andra puckar nu älskar jag att vara hemma, skulle tänka mig att alltid vara hemma...
  Min man jobbar skift så vissa vardagar är han hemma, så då kan jag passa på att göra något eget, eller så gör vi något ihop! Så här hemma har vi inte riktigt helg, så en tisdag kan kännas och bli som en fredag för mannen jobbar även helger ibland.
  Så denna mamaledigheten känner jag inget behov av öppen förskola. Har några vänner som har valt att vara lediga på fredagar från jobbet så då brukar vi ses, en är mammaledig ja så dagarna går i vilket fall...

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Men vad skönt att buskaninen återkommit till den trygga vrån nu!:) Kul att hon är kompis med den andra kaninen, det bådar ju gott inför framtiden:) Hoppas du har en skön kväll, själv surfar jag lite samtidigt som jag tittar på Hart of Dixie. Kram!

  SvaraRadera
 5. Ohh söött att de verkar gilla varandra, samt så skönt att sötisen är hemma igen
  kram

  SvaraRadera
 6. Vilken tur att du fick fatt i henne igen :) Må väl! Anna :)

  SvaraRadera
 7. Hej - och vad kul att du hittat till mig!

  Ja, det fanns visst några likheter mellan oss! :) Det företag jag driver heter Kanel & Cayenne och jag driver tillsammans med en annan tjej. Vi designar och tillverkar egna smycken och säljer i vår webbutik. Tidigare hade vi ett större sortiment och erbjöd då även lite porslin, accessoarer och annat, samt att vi hade olika typer av inspirationsföreläsningar, kurser och aktiviteter. I somras drog vi ner och ägnade oss enbart åt våra egna smycken, men vi kommer faktiskt att lägga ner företaget inom kort. Av många anledningar. Tiden är en stor anledning, eftersom vi båda har andra heltidsjobb och familj. Och så blir det så ibland också, att man vill olika saker när man är två och för oss var det viktigare att vi behåller vår vänskap än vårt företag.

  Hoppas att vi hörs igen!
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Vilken tur att hon kom tillbaka, jätte fin är hon oxå :-)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera