tisdag 15 januari 2013

Nya hyresgäster

 
Kolla! Ser ni de små rackarna???
Jens har visst fått hyresgäster i sin bostad.
 
 
Inte ett dugg rädda, spatserar fram och tillbaka till Jens matskål och hämtar mat.
För dem måste det ju vara som att bo på hotell, vilken lyx att få maten serverad varje dag, va?

11 kommentarer:

 1. Hmm ja de är verkligen söta men jag vill absolut inte ha dem i närheten. Hos oss kalasar de i hönshuset men de är så små de rackarna att det är nästintill omöjligt att täppa till alla små hål de tar sig in igenom. Det räcker ju med några ynka millimeter stora hål. Vi har haft kaniner men när de dog blev det inga nya. Har svårt att stå emot dock.

  Ha en bra dag!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Haha, oj! Tja, lite sällskap kanske uppskattas även av kaninen. Tror också att de små nya kompisarna trivs rätt bra:) Ha en riktigt bra tisdag nu! Kram!

  SvaraRadera
 3. Snacka om att ordna det för sig ;)Där kanske man kan tänka sig dem, men stopp
  där enligt mig :) Tack för att du tittat in till mig. En spontan fråga bara,
  hur hittade du dit?? :) Jag är ju inte så stor precis, det är nästan bara de
  närmast sörjande :) som är inne och läser. Jag har sjukersättning på 50% för
  psoriasisartrit, och sedan olyckan är jag hemma med Linus. Han orkar två halv-
  dagar i veckan på dagis. Du är så välkommen tillbaka!!

  SvaraRadera
 4. Ja söta är de ju! Vi har turligt nog inte haft några större besök av dem. Några har vi haft i stallet men inga som vi sett nere i hönshuset. Vi har haft en dvärgväder. Inte vanligt att de blir så gammla sägs det. Veterinären som var här innan jul och vaccinerade hästar var mycket imponerad av hans skick och ålder. Det är ju roligt! Hur många kaniner har du? vad föder du upp dem till? Sällskap? Blir de mycket stora? Vi funderar på att skaffa oss en ny fram på våren/sommaren.
  Erik går på dagis/förskola tre dagar i veckan om det inte går massor av förkylningar eller magsjuka för då är han hemma med mig. Efer mycket funderande och diskusitioner med hans läkare så anser vi att det inte är ett bra liv för honom att inte få träffa andra barn, följa med till affärer eller på aktiviteter. Men vi kompromissar som ovan med dagis, vi åker till köpcenter på vardagar tidigt då det är mindre folk och luften där är bättre osv. Han måste ju leva annars har han ju inget att leva för kan man ju säga. Så vissa saker får man göra trots riskerna.
  Vi bor utanför Taberg som ligger före Jönköping från ditt håll. Inte så långt emellan oss med andra ord. Spännande med er hund och ideer har de alla.... Men det är ju det som är så roligt med djur!
  Kul att "träffat" dig också!
  Ha en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Haha, ja det måste ju vara en underbar lyx för de små rackarna. Sötnosarna.

  SvaraRadera
 6. Nä men!
  Hasselmus va? De är så små och söta dessutom väldigt orädda.
  Kaninen verkar inte ha något emot dem?
  /P
  http://pernillaochpuma.blogg.se

  SvaraRadera
 7. Sicka rackare, titta så fräckt, haha

  SvaraRadera
 8. Å fy den onde...! Jag avskyr möss! Men snäll kanin! :) Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Men vilka små sötisar, hos Jens måste de ha det riktigt bra. Hemma hör vi hur mössen eller vad det nu kan vara springer i tak och väggar på kvällarna. Ibland är det ett Herrans liv!

  SvaraRadera
 10. Haha, vad söta och orädda! Jag måste bara säga att er hö-häck var smart!! Ikeas pås-förvaring va? Våra höhäckar i stål har alltid ramlat ner eller så har kaninerna hoppat upp och suttit i dem. Smart!!

  SvaraRadera
 11. Men vilka små fräckisar! Och helt orädda....att du lyckades fånga dem på bild sådär! Men visst, jag förstår dem. Så kallt som det är nu, så måste det ju vara mysigt att komma "in" och få maten serverad. :)
  Kram!

  SvaraRadera