söndag 13 januari 2013

Trevligt sällskap

 
Sådärja, nu har vi varit ute på en lång promenad på små stigar och grusvägar.
Blev nog nära 10 km men det är inget som jag märker av med så trevligt sällskap. Vi förenar nytta med nöje liksom. Vi hann  bl a  prata om lchf, sockerbegär, att äta och träna hälsosamt, barnens matlust, att jobba mycket och inte orka med något hemma, bloggar, hundfrisör och lite till. Men ett par timmar är alldeles för lite när vi träffas men det är ju bättre än inget.
 
 
Nu är både barn och hund trötta kan jag lova.
Vi rundar av dagen och tar kväll. 


10 kommentarer:

 1. Nån som är trött minsamm hihi, skön style :-D

  SvaraRadera
 2. Har man bara bra sällskap och mycket att prata om kan man gå hur långt som helst. :-)
  Söta hunden!!! (vad heter han/hon)?
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hehe, vilken skön bild på vovven, han ser ut som han inte tänker röra på sig igen förrän i sommar någon gång!:) Har också gått många sköna hundpromenader genom åren, det är så härligt att traska med någon god vän och få frisk luft! Kramkram!

  SvaraRadera
 4. Hahaha men vilken syn! Ljuvliga hund som kan konsten :) Vilka fina hundar ni har som sällskap på promenaderna! jag gillar "farthundar". De är muskulösa och trimmade i kroppen och snabba som vinden. Min drömhund genom alla år har varit Saluki. En vacker dag när jag inte är så lat (?) då köper jag mig en sån. Fast..nu har jag två Chihuahuor och de är verkligen inte låg energi på dem heller och de vill gärna ta timmes promenader...

  Ha en bra ny vecka!

  Sv; Ja vi har ganska mycket snö här fast massor mer kommer. Tur ändå att ni har lite puder iaf, dte blir ljusare och finare :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 5. låter som en härlig & hurtig promenad!
  Önskar dej en fin-fin vecka... kram!

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig bild. Inte så mycket päls att trimma på de raserna bara😄
  Trimutbildningar finns det många som ordnar. Man kan via rasklubbar gå helg utbildningar för specifika raser. Det finns bra och sämre utbildningar som hunddagis eller andra trim har. I Uppsala trakten, i Morgongåva, finns Trimkompaniet. Mia Övernäs som utbildat mej i vissa raser, finns inte kvar i Sverige men Heléne som utbildar där nu, är också väldigt bra. Hon är själv uppfödare av Whiten terrier och en Junior Handler mästare i unga år. Tävlat i trimning, varit och jobbat i USA som Gromer och uppvuxen med Westisar.

  /P

  SvaraRadera
 7. Ohh så härligt och det är så mysigt då man träffar någon och man kan fördriva bort flera timmar och prata om alllllt =D

  SvaraRadera
 8. hahahah vilken skön hundbild!!
  Mysigt med sådana promenader :)

  SvaraRadera
 9. Ja, det är verkligen skönt att ta en långpromenad med hunden!
  Jag har själv en svart storpudel.
  Kram Malin

  SvaraRadera