torsdag 17 januari 2013

Lite städning

Här städas det lite i dag.
Jag plockar bort och Frans plockar fram, han vill bygga koja av kuddarna, så om det blir så mycket städat vet jag inte men dammsugaren får i alla fall göra sitt och ta bort det värsta.
 
 
Nu tar vi lunch och sedan hämtar vi Vera som är på förskolan och så kör vi direkt hem igen och passar på att njuta av att vara ute även i dag. 

13 kommentarer:

 1. låter som en härlig dag... och det där med städning, det är inte alltid så lätt att få till!

  SvaraRadera
 2. Roligare att bygga kojor ju :-D

  SvaraRadera
 3. Klart att det är roligare att bygga koja :) så spännande att starta en fotklinik, lycka till!!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Hej! Nja, tam och tam vet jag inte om kaninen är. Men hon springer iallafall inte iväg när man ska plocka upp henne! :)
  Finns inte direkt så många jobb att söka här, iallafall inte när man inte är beredd att flytta eller veckopendla. Mina föräldrar bor några kilometer i från oss, på lagom avstånd! ;)

  Städa är ju inte roligt, men det är skönt när det väl är gjort!
  Hoppas att ni haft en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Haha fram och tillbaka och så många härliga kuddar =D, söt han är
  kramar

  SvaraRadera
 6. Fina kuddar du har, men ser ingen som kan vara stickad av din mor!! De får kanske inte vara med i kojan!
  Du frågade en gång om vi bor nära havet och det gör vi. Vi ser havet från de flesta av våra rum, även om det är några minuters
  gångväg dit.
  Ha en skön kväll!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera
 7. Härligt att få bygga kojor med alla kuddar!
  Vi (mest jag) misstänkte diabetes hos vår dotter, då hon klagade på törstighet och kissnödighet, främst. Det är en sjukdom som går att leva bra med, nuförtiden, men så klart hade vi ju sluppit ;)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 8. Haha, men vilken liten glading;) Så söt han är! Klart man ska bygga kojor, det gör min kille också gärna, helst när vi andra är stressade och inte alls vill att han ska använda allt han ser till kojmaterial:=) Hoppas ni hann vara ute en sväng, så skönt väder ute! Kram!

  SvaraRadera
 9. He he detta känner jag igen, ja alla kuddar och filtar till att bygga koja med! Men det är ju bara bra att de är kreativa! Hur gammla är dina barn? Jag fick ju min tjej tidigt var bara 23, så jag sökte mig andra utbildningar och har varit mycket nöjd med det. Jag brukar ta en till två kullar om året men förra året tog jag ingen och året innan det bara en, så jag är väldigt rädd om mina hundar och planerar deras valpkullar noga. De är ju mina bästa vänner inga maskiner. Tja du förstår säkert vad jag menar. Väntar en kull valpar som ska födas nu i februari, ska bli spännande. Ja jag åker på utställning men inte så jätte många 4-5/år. Startar mina hundar påjaktprov, lydnadstävlingar och viltspår också.
  Puli har jag ingen större erfarenhet av men pudel gillar jag, särskilt kungspudel! Hur blev du med hunden ni har nu? Tänkte på att han varit tävlingshund förut.
  Kram och hej

  SvaraRadera
 10. Hej på dej! Vad KUL att du hittat min blogg och dessutom lämnat en hälsning så att jag kunde komma och hälsa på hos dig! =) Vilken fin blogg du har, för att inte prata om vilken söt hjälpreda där hemma!
  Jag kan tala om att barnen hjälper till mycket mera med städningen när de är små än när de blir större. ;) Fast varje ålder har sin charm må jag säga.
  Vi är ungefär lika gamla iallafall, jag är 41. Fast det har jag liksom "glömt bort", minns bestämt att jag fyllde 20, sedan började mina barn att fylla år istället...

  SvaraRadera
 11. Känner igen det där. Jag plockar undan och "någon annan" plockar fram.....ett evighetsprojekt! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 12. Ha-Ha! Ja, bloggning är inte så harmlöst som det först kan verka! ;-) Jag startade i och för sej min blogg för att jag redan hade ett fotointresse och ville ha nån stans att publicera bilderna... Men att det skulle "spåra ur" och bli en så-å-å-å dyr och tidskrävande hobby efter hand, det kunde jag ju inte ens drömma om då! :-D Tycker absolut att du ska gå en fotokurs om du känner att det skulle vara roligt och utvecklande. :-) Vad använder du för kamera till dina bloggfoton??

  Svar på fråga: Jag har varit arbetslös under hösten, men innan dess hade jag under fem års tid en timanställning som lokalvårdare hos traktens idrottsförening. Men så fick de taskig ekonomi, och behövde spara in på i stort sett allting... <:-I Så i nästa vecka ska jag faktiskt börja plugga igen! Ska läsa en högskolekurs på distans. Spännande! :-)

  SvaraRadera