söndag 6 januari 2013

Hos oss

 
Står du i vårt tv-rum och tittar ut så ser du detta.
 Där bor Anders och Anna, våra trevliga grannar
.
I vår lilla by finns det 17 hushåll. Vi har bott här några år nu, vi flyttade hit -julen -94 och vi trivs så himla bra. Vi har bara några km ner till samhället där det finns en liten Ica-affär, mack, vårdcentral och ja, det mesta man behöver.
 
Vi trivs att bo så här lite för oss själva men ändå så vi ser lite grannar då och då.
Vi har staket runt hela tomten och det är underbart att bara kunna öppna altandörren på våren och låta barn och hund springa ut och in som de vill utan att vi behöver ha ständig koll på dem.
 
Ja, här är väldigt skönt att vara....
 
 
 
 


13 kommentarer:

 1. Jag tycker det är jättebra med spikmatta! Ligger på den 20-30 minuter varje kväll och läser en stund innan jag ska sova.

  SvaraRadera
 2. Ohh verkar ju vara toppenfint hos er och lugnt och skönt. Men har ni ingen snö kvinna, skratt
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Oh vad mysigt det ser ut! Och jag älskar er gärsgård!:) Förstår att ni trivs bra där! Härligt för både barn och hundar:)

  Vi har provat att bo i en liten by på landet, tyvärr var det i precis den vevan jag blev sjuk och det blev väldigt opraktiskt med alla besök på sjukhus etc. Jag kör ju inte längre bil tyvärr och då blev det ju extremt isolerat och krångligt. Nu bor vi fem minuter från sjukhuset och nära allt det vi behöver och det är ju bra nu när livet är som det är. Men den där drömmen om livet på landet kommer ändå till mig lite då och då, inte minst när jag tittar i vackra inredningsmagasin:)

  Trevlig söndagskväll och jag önskar dig en fin start på nya veckan!

  SvaraRadera
 4. Vad märkligt det känns att se att ni inte har snö när vi har massor. Du undrade över jitterbuggar, det är jätte goda kakor som jag minns från min barndom, har inte ätit dem sedan dess. En väninna till min mamma bakade alltid sådana och bjöd på när jag var liten. http://www.alltommat.se/recept/Jitterbuggare-6554

  Jag älskar också att bo på landet, vi flyttade ut i somras.

  SvaraRadera
 5. Tack för att du vill hjälpa oss med en docka till våra barn i Uganda! Vi skickar ett mail till dig! Du kan läsa om det här sålänge om du inte sett det redan :)

  http://bristolacademy.blogg.se/2012/december/vi-behover-ett-nytt-hem.html

  Tack för att du vill hjälpa oss att hjälpa våra barn! Kram Anna / Jennie och Victoria

  SvaraRadera
 6. Hej igen!
  SVarar här på din fråga. :) Jag gillar också family living tidningen och innan hade jag en blogg som hette fyrabarnsmamman och så en dag fick jag en förfrågan från Sköna Hem om jag ville börja blogga hos dem och det gjorde jag i två år, men sen lade de ner alla sina bloggar och då flyttade jag över till Family Living som också ägs av Bonnier och där passar jag mykcet bättre än på Sköna hem. :)

  SvaraRadera
 7. Livet på landet är fantastiskt... tänk att jag precis har flyttat ifrån det. Kankse kommer jag hamna där nån gång i framtiden, vem vet!?

  SvaraRadera
 8. Det ser underbart ut. Vi bor också på landet men jag vill bo ännu mer idylliskt, på en hästgård :)
  Kram.

  SvaraRadera
 9. Vilken fin utsikt och så fint ni bor! Visst är det härligt att bara kunna öppna upp dom där härliga soliga dagarna och släppa ut och rasta både hund och barn ;-)

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 10. Hej vännen, har fått en avi i bredvlådan idag att jag har paket att hämta, ska ta ut Bellis på promenad nu så tänkte hämta det, spännande =D
  kramar

  SvaraRadera
 11. Kikar tillbaks jag. :) Vad underbart ni ser ut att bo! Precis så där som jag alltid har drömt om att bo. En dag...*drömmer*

  //Ulle

  SvaraRadera
 12. Underbar utsikt från fönstret!:)
  Livet på landet men lite annorlunda än hos oss, där vi har havet om knuten
  Önskar dig god fortsättning på både året och den nya bloggen!

  Karin

  SvaraRadera
 13. Åhhh vilken fin utsikt : ) Kul att du hittade min blogg så jag kunde hitta din : ) kram Sofia i Hjo

  SvaraRadera